Author Archives: Мирела Ганчева

СМУЩЕНИЯ ВЪВ ВОДОПОДАВАНЕТО ЗА ГРАД СЕВЛИЕВО НА 8 ЯНУАРИ 2019 Г.

От ВиК ООД – Габрово, район Севлиево уведомяват жителите на Община Севлиево, че поради лошите атмосферни условия днес, 8 януари 2019 г. дебитът на водата за град Севлиево е намален. Смущения във водоподаването ще има по високите етажи на жилищните сгради.

АВАРИЙНИ ДЕЙНОСТИ В Ж.К.“МИТКО ПАЛАУЗОВ“ НА 6 ДЕКЕМВРИ

На 6 декември 2018 г. от 8:00 до 12:00 часа ще се извършват планови ремонтни дейности на водопроводната мрежа в ж.к.“Митко Палаузов“. По тази причина потребителите в квартала ще бъдат с нарушено водоподаване в посочените часове.

АВАРИЯ НА УЛ.“СТЕФАН ПЕШЕВ“ НА 22 НОЕМВРИ

ВиК „Бяла“ съобщава, че на 22 ноември 2018 г. ще се извършват ремонтни дейности по отстраняване на възникнала авария на ул.“Стефан Пешев“. По тази причина без вода ще бъдат потребителите в централната част на град Севлиево.

СМУЩЕНИЯ ВЪВ ВОДОПОДАВАНЕТО В СЕВЛИЕВО НА 12 И 13 НОЕМВРИ

Заради силното засушаване на водоизточниците на 12 и 13 ноември 2018 г. от 8:00 до 17:00 часа ще бъде намален дебитът на водата за град Севлиево. По високите етажи на жилищните сгради абонатите ще останат без вода за посоченото време.

Предварително се извиняваме за причиненото неудобство.

БЕЗ ВОДА В СЕВЛИЕВО НА 9 НОЕМВРИ 2018 Г.

Уважаеми потребители,

Информираме Ви, че заради отстраняването на авария на 9 ноември /петък/ от 10:00 до 17:00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в град Севлиево.

Извиняваме се за неудобството!

БЕЗ ВОДА ПО УЛ.“МАРИН ПОПОВ“ НА 6 НОЕМВРИ

На 6 ноември 2018 г. без вода ще бъдат потребителите по ул.“Марин Попов“ – от подстанцията до края на град Севлиево. Причината е нова авария, предизвикана от изкопни дейности, свързани с ремонт на пътя Севлиево-Габрово.