Category Archives: Аварии

БЕЗ ВОДА В СЕВЛИЕВО НА 9 НОЕМВРИ 2018 Г.

Уважаеми потребители,

Информираме Ви, че заради отстраняването на авария на 9 ноември /петък/ от 10:00 до 17:00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в град Севлиево.

Извиняваме се за неудобството!

БЕЗ ВОДА ПО УЛ.“МАРИН ПОПОВ“ НА 6 НОЕМВРИ

На 6 ноември 2018 г. без вода ще бъдат потребителите по ул.“Марин Попов“ – от подстанцията до края на град Севлиево. Причината е нова авария, предизвикана от изкопни дейности, свързани с ремонт на пътя Севлиево-Габрово.

АВАРИЯ НА УЛ.“МАРИН ПОПОВ“ НА 5 НОЕМВРИ

Поради авария на водопроводно отклонение днес, 5 ноември 2018 г. без вода ще бъдат абонатите по ул.“Марин Попов“ – от подстанцията до края на град Севлиево. Нормалното водоподаване ще бъде възстановено след отстраняване на аварията на 6 ноември.

АВАРИЯ НА ВОДОПРОВОДА В Ж.К. „МИТКО ПАЛАУЗОВ“

Уважаеми потребители,

На 18 октомври /четвъртък/ от 8:00 до 12:00 часа екипите на ВиК „Бяла“ ще работят по отстраняването на авария в ж.к. „Митко Палаузов“. По тази причина абонатите в квартала ще бъдат без вода.

Извиняваме се за неудобството!

АВАРИЯ НА ЕТЕРНИТОВИЯ ВОДОПРОВОД НА 9 ОКТОМВРИ

Екипите на ВиК „Бяла“ работят по отстраняването на авария на етернитовия водопровод край село Камещица. Поради тази причина селата Стоките, Кръвеник, Богатово, Търхово, Ловнидол, Крушево, Идилево, Добромирка и Буря ще имат вода след 23:00 часа на 9 октомври 2018 г.

 

АВАРИЯ НА ВОДОПРОВОДА В СЕЛАТА СЕННИК И ЛОВНИДОЛ

Заради скъсана водопроводна тръба, причинена от аварийни дейности на електроснабдителното дружество, е възможно частично нарушение на водоподаването в село Ловнидол на 3 октомври 2018 г.

Авария е причината части от село Сенник също да бъдат без вода на 3 октомври.

Екипите на ВиК „Бяла“ работят по отстраняването на авариите. Очаква се нормалното водоподаване за двете населени места да бъде възстановено на 4 октомври.

 

 

АВАРИЯ НА ВОДОПРОВОДА В СЕЛО ДОБРОМИРКА

Заради локална авария на водопровода в село Добромирка потребителите от населеното място и днес, 2 октомври остават без вода. Работата по отстраняването на аварията ще приключи до 13:00 часа на 3 октомври, след което нормалното водоподаване за ще бъде възстановено.

Възстановено е водоподаването за селата Стоките, Кръвеник, Търхово, Ловнидол, Крушево, Идилево, Добромирка и Буря.

ПЛАНОВИ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ ПО УЛ. „СТАРА ПЛАНИНА“ НА 27 СЕПТЕМВРИ

Днес, 27 септември от 14:00 до 17:00 часа ще бъдат извършвани планови ремонтни дейности по водопроводната мрежа между улиците „Стара Планина“ и „Никола Петков“, заради което ще бъде прекъснато водоподаването до някои потребители.