Category Archives: Аварии

АВАРИЙНИ ДЕЙНОСТИ В Ж.К.“МИТКО ПАЛАУЗОВ“ НА 6 ДЕКЕМВРИ

На 6 декември 2018 г. от 8:00 до 12:00 часа ще се извършват планови ремонтни дейности на водопроводната мрежа в ж.к.“Митко Палаузов“. По тази причина потребителите в квартала ще бъдат с нарушено водоподаване в посочените часове.

АВАРИЯ НА УЛ.“СТЕФАН ПЕШЕВ“ НА 22 НОЕМВРИ

ВиК „Бяла“ съобщава, че на 22 ноември 2018 г. ще се извършват ремонтни дейности по отстраняване на възникнала авария на ул.“Стефан Пешев“. По тази причина без вода ще бъдат потребителите в централната част на град Севлиево.

БЕЗ ВОДА В СЕВЛИЕВО НА 9 НОЕМВРИ 2018 Г.

Уважаеми потребители,

Информираме Ви, че заради отстраняването на авария на 9 ноември /петък/ от 10:00 до 17:00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в град Севлиево.

Извиняваме се за неудобството!

БЕЗ ВОДА ПО УЛ.“МАРИН ПОПОВ“ НА 6 НОЕМВРИ

На 6 ноември 2018 г. без вода ще бъдат потребителите по ул.“Марин Попов“ – от подстанцията до края на град Севлиево. Причината е нова авария, предизвикана от изкопни дейности, свързани с ремонт на пътя Севлиево-Габрово.

АВАРИЯ НА УЛ.“МАРИН ПОПОВ“ НА 5 НОЕМВРИ

Поради авария на водопроводно отклонение днес, 5 ноември 2018 г. без вода ще бъдат абонатите по ул.“Марин Попов“ – от подстанцията до края на град Севлиево. Нормалното водоподаване ще бъде възстановено след отстраняване на аварията на 6 ноември.

АВАРИЯ НА ВОДОПРОВОДА В Ж.К. „МИТКО ПАЛАУЗОВ“

Уважаеми потребители,

На 18 октомври /четвъртък/ от 8:00 до 12:00 часа екипите на ВиК „Бяла“ ще работят по отстраняването на авария в ж.к. „Митко Палаузов“. По тази причина абонатите в квартала ще бъдат без вода.

Извиняваме се за неудобството!