СМУЩЕНИЯ ВЪВ ВОДОПОДАВАНЕТО В СЕВЛИЕВО НА 12 И 13 НОЕМВРИ

Заради силното засушаване на водоизточниците на 12 и 13 ноември 2018 г. от 8:00 до 17:00 часа ще бъде намален дебитът на водата за град Севлиево. По високите етажи на жилищните сгради абонатите ще останат без вода за посоченото време.

Предварително се извиняваме за причиненото неудобство.

БЕЗ ВОДА В СЕВЛИЕВО НА 9 НОЕМВРИ 2018 Г.

Уважаеми потребители,

Информираме Ви, че заради отстраняването на авария на 9 ноември /петък/ от 10:00 до 17:00 часа ще бъде прекъснато водоподаването в град Севлиево.

Извиняваме се за неудобството!

БЕЗ ВОДА ПО УЛ.“МАРИН ПОПОВ“ НА 6 НОЕМВРИ

На 6 ноември 2018 г. без вода ще бъдат потребителите по ул.“Марин Попов“ – от подстанцията до края на град Севлиево. Причината е нова авария, предизвикана от изкопни дейности, свързани с ремонт на пътя Севлиево-Габрово.

АВАРИЯ НА УЛ.“МАРИН ПОПОВ“ НА 5 НОЕМВРИ

Поради авария на водопроводно отклонение днес, 5 ноември 2018 г. без вода ще бъдат абонатите по ул.“Марин Попов“ – от подстанцията до края на град Севлиево. Нормалното водоподаване ще бъде възстановено след отстраняване на аварията на 6 ноември.

НАРУШЕНО ВОДОПОДАВАНЕ В Ж.К.“Д-Р АТАНАС МОСКОВ” НА 31 ОКТОМВРИ 2018 Г.

На 31 октомври /сряда/ ще се извършват дейности по присъединяването на нови абонати в ж.к “Д-р Атанас Москов”. По тази причина ще бъде прекъснато водоподаването в комплекса от 8:00 часа до 17:00 часа.

АВАРИЯ НА ВОДОПРОВОДА В Ж.К. „МИТКО ПАЛАУЗОВ“

Уважаеми потребители,

На 18 октомври /четвъртък/ от 8:00 до 12:00 часа екипите на ВиК „Бяла“ ще работят по отстраняването на авария в ж.к. „Митко Палаузов“. По тази причина абонатите в квартала ще бъдат без вода.

Извиняваме се за неудобството!

АВАРИЯ НА ЕТЕРНИТОВИЯ ВОДОПРОВОД НА 9 ОКТОМВРИ

Екипите на ВиК „Бяла“ работят по отстраняването на авария на етернитовия водопровод край село Камещица. Поради тази причина селата Стоките, Кръвеник, Богатово, Търхово, Ловнидол, Крушево, Идилево, Добромирка и Буря ще имат вода след 23:00 часа на 9 октомври 2018 г.

 

СЕЛАТА СЕННИК, ХИРЕВО, КОРМЯНСКО, РЯХОВЦИТЕ И ПЕТКО СЛАВЕЙКОВ ЩЕ ИМАТ ВОДА НА 5 ОКТОМВРИ

Поради силно намаления дебит на водоизточниците ВиК „Бяла“ не може да спази предварително обявения график на водоподаване за днес, 4 октомври за селата Сенник, Хирево, Кормянско, Ряховците и Петко Славейков. Посочените населени места ще имат вода на 5 октомври /петък/ от 17:00 ч. до 8:00 часа на следващата сутрин. Следващото водоподаване ще бъде на 7 октомври.